1.Preambul

Site magazin online https://www.vitadeviedemasa.ro  este proprietatrea SC Bulbiolanda srl, inregistrata in jud Timis, comuna Ghiroda, str  Victoria  nr.80

Se recomanda citirea completa a documentului.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document.

Prin utilizarea acestui Website confirmați că sunteți major sau că ați primit permisiunea părinților și că aveți capacitatea juridică de a încheia un contract și de a plasa ulterior o comandă pe Website

Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

 2.Elemente Definitorii

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala SC Bulbiolanda srl, avand sediul social in str. Victoria nr. 80, comuna Ghiroda, judetul Timis, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35/3088/2019, Cod Fiscal  RO 41477920

         Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si   Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

        Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vanzator , la momentul confirmării de către Vanzator , pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.

         Produs – orice bun comercializat de către Vanzator pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții

 3.Documente Contractuale

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
3.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii.
3.3. Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii
3.4. Informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Website vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia putând fi și alte documente cum ar fi certificatul de garanție și/sau certificatul de conformitate emis de către Vânzător  pentru produse.
3.5 Facturile  emise de catre Vanzator  vor fi emise in format electronic si transmise la adresa de e-mail specificata de dvs la plasarea comenzii  de utilizator pe Website  sau factura in colet.

4. Informatii despre comenzile online

4.1. Vanzatorul ia toate măsurile pentru ca informaţiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și preţurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli.
În asemenea situații, Vanzatorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.
În cazul în care Vanzatorul constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda dumneavoastră va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii cât și posibilitatea anulării acesteia.

4.2. Vă rugăm să aveți în vedere că achiziţionarea produselor pe Website oferă o experienţă diferită  În special, trebuie să ştiți că:

 • Butasii vita de vie se livreaza cu radacina nuda; NU SE POT RETURNA
 • Comenzile nu pot fi mai mari de 50 butasi vita de vie.
 • Comenzile efectuate  se achita integral prin metoda:1. card bancar  2.plata rumburs3. ridicare personala de  la sediu societatii cu plata efectuata online sau in numerar  la ridicare
 • Dimensiunile şi forma butasilor vita de vie nu sunt voluminoase.
  O legatura de 25 de butasi vita de vie poate varia  ca greutate de la 2- 3,5 kg
 • plasarea comenzii este acordul DVS pentru livrarea in aceeas zi, maxim in ziua  urmatoare.

  Comenzile ce contin comentarii: livrarea in data de AAAA-LL-ZZ sunt anulate automat.

 • nu oferim transport gratis
 • in caz de mentenanta apare transport gratis in comanda , revenim telefonic pentru informare
 • fotografiile şi imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ.
  Strugurii produsi in primul an nu pot sa certifice marimea boabelor  date in descrieri.
 • Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca SC Bulbiolanda srl să nu poată livra Comanda.
  De asemenea, SC Bulbiolanda srl își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment.
  În asemenea situații, singura responsabilitate a Vanzatorului  față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
 • SC Bulbiolanda srl depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în emailul cu detalii despre livrare.
 • Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de Vanzator (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz.
  Vă rugăm să consultați Secțiunea 5 pentru mai multe informaţii despre livrare;
 • Nu toate Produsele şi promoțiile valabile pe Website vor fi disponibile în magazinele Vanzatorului.
  Preţurile practicate pe Website pot fi diferite de cele aplicate în magazinele SC Bulbiolanda srl
 • SC Bulbiolanda srl  își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.

4.3. SC Bulbiolanda srl , deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe Website, nu garantează ca acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți Website-ul pe riscul propriu, Vanzatorul  nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Website.
Vanzatorul  nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruşi şi/sau orice alt conţinut dăunător.

SC Bulbiolanda srl își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Orice link-uri către alte Website-uri sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe Website sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar Vanzatorul nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor Website-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.

4.4. Vanzatorul are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.
Vanzatorul  nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor.
De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către Vanzator , anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de Vanzator.

4.5. Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe Website numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României.
Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.

4.6. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), cat si  en-gros (comerț cu ridicata) cu livrarea directa de la furnizor

 5.Livrare

Livrarea in toamna incepe in noiembrie nefiind o data certa(depinde de temperaturile ce vor fi)

Plantele se livreaza cand sunt in repaus vegetativ.Livtarea poate incepe si in data de  25 noiembrie

5.1. Produsele sunt livrate la adresa furnizată de dumneavoastră în Comandă, doar pe teritoriul României.

LIVRARE (doar pe teritoriul Romaniei)

 1. Doar prin  Curier ( 24-48 de ore)
 2.  se poate ridica coletul de la sediu cu plata cash.

5.2. Timpul de livrare

Timpul de livrare  decurge din momentul în care produsele comandate sunt transmise curierului din depozitele noastre, după confirmarea expedierii comenzii pe site. Veți primi un e-mail în care vi se confirmă expedierea comenzii dvs.

Bulbiolanda srl depune efort pentru livrarea cat mai rapida a comenzilor.
Rugam plasarea comenzilor cu adresa completa, nr.telefon corect pentru a evita amanarea livrarii.

5.3. Verificați coletele la primire!

În ceea ce privește primirea coletelor Cumparatorul trebuie  să verifice starea aparentă a coletelor la livrare.
În cazul unei probleme (ambalaj deteriorat) dvs.:
– trebuie să descrieți starea coletului refuzat în detaliu pe nota de livrare/AWB;
– trebuie să aveți semnătura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;

Livrarea produselor se va face la intrarea în incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.).
Reprezentantul curierului nu are obligația de a duce în diverse locuri din incinta dvs 

6.Politica de returnare 

Conform OUG 34/2014, butașii viță de vie  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Alte produse neperisabile comercializate se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

 • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. 
 • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Timis, loc.Ghiroda str. Victoria nr. 80, prin curierul prin care ati primit coletul.
 • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.vitadeviedemasa.ro.
 • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • 5. Coletul trebuie trimis la sediul  in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
 • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.
 • In urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie sa ne anunte prin email.

7. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de “spam”.
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://www.vitadeviedemasa.ro/ isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.vitadeviedemasa.ro/  transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe  https://www.vitadeviedemasa.ro/  cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale 
www.vitadeviedemasa.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe https://www.vitadeviedemasa.ro/ site. https://www.vitadeviedemasa.ro/  nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. https://www.vitadeviedemasa.ro/   are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori

Date comerciale

Bulbiolanda SRL

J35/3088/2019 CUI RO41477920

Str. Victoria 80

Loc. Ghiroda

Jud. Timiș 

© 2023 Toate drepturile rezervate. Prețurile includ TVA.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping