Termeni si conditii

    1. Preambul

Site magazin online https://www.vitadeviedemasa.ro  este proprietatrea SC Gradina cu vie GSV srl, inregistrata in jud Timis, comuna Ghiroda , str Bradului nr.6, cam 3

Se recomanda citirea completa a documentului.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document.

Prin utilizarea acestui Website confirmați că sunteți major sau că ați primit permisiunea părinților și că aveți capacitatea juridică de a încheia un contract și de a plasa ulterior o comandă pe Website

Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

  2. Elemente Definitorii

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala Gradina cu vie GSV srl, avand sediul social in str. Bradului nr. 6, comuna Ghiroda, judetul Timis, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35/196/2015, Cod Fiscal  34027159

         Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si   Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si                       Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

        Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vanzator , la momentul confirmării de către Vanzator , pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.

         Produs – orice bun comercializat de către Vanzator pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

3 DOCUMENTE CONTRACTUALE

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
3.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii.
3.3. Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii ( numarul de awb de la curier )
3.4. Informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Website vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia putând fi și alte documente cum ar fi certificatul de garanție și/sau certificatul de conformitate emis de către Vânzător  pentru produse.
3.5 Facturile  emise de catre Vanzator  vor fi emise in format electronic si transmise la adresa de e-mail specificata de dvs la plasarea comenzii  de utilizator pe Website.

4  INFORMAȚII DESPRE COMENZILE ONLINE

4.1. Vanzatorul ia toate măsurile pentru ca informaţiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și preţurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli.
În asemenea situații, Vanzatorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.
În cazul în care Vanzatorul constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda dumneavoastră va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii cât și posibilitatea anulării acesteia.

4.2. Vă rugăm să aveți în vedere că achiziţionarea produselor pe Website oferă o experienţă diferită  În special, trebuie să ştiți că:

 • Butasii vita de vie se livreaza cu radacina nuda;
 • Dimensiunile şi forma butasilor vita de vie nu sunt voluminoase.
  O legatura de 25 de butasi vita de vie poate varia  ca greutate de la 2- 3,5 kg
  400 de butasi sunt doar o cutie (32kg- 56 kg)
 • costul transportului afisat e maxim posibil , poate fi mai mic in timpul platii la curier
 • fotografiile şi imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ.
  Strugurii produsi in primul an nu pot sa certifice marimea boabelor  date in descrieri.
 • Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Gradina cu vie GSV srl să nu poată livra Comanda.
  De asemenea, Gradina cu vie GSV srl  își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment.
  În asemenea situații, singura responsabilitate a Vanzatorului  față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
 • Gradina cu vie GSV srl depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în emailul cu detalii despre livrare.
 • Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de Vanzator (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz.
  Vă rugăm să consultați Secțiunea 5 pentru mai multe informaţii despre livrare;
 • Nu toate Produsele şi promoțiile valabile pe Website vor fi disponibile în magazinele Vanzatorului.
  Preţurile practicate pe Website pot fi diferite de cele aplicate în magazinele SC Gradina cu vie GSV srl.
 •  Gradina cu vie GSV srl  își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.

4.3. Gradina cu vie GSV srl , deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe Website, nu garantează ca acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți Website-ul pe riscul propriu, Vanzatorul  nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Website.
Vanzatorul  nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruşi şi/sau orice alt conţinut dăunător.

Gradina cu vie GSV srl  își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Orice link-uri către alte Website-uri sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe Website sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar Vanzatorul nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor Website-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.

4.4. Vanzatorul are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.
Vanzatorul  nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor.
De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către Vanzator , anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de Vanzator.

4.5. Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe Website numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României.
Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.

4.6. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), cat si  en-gros (comerț cu ridicata) cu livrarea directa de la furnizor.

5.LIVRARE

5.1. Produsele sunt livrate la adresa furnizată de dumneavoastră în Comandă, doar pe teritoriul României.

AVEM 4 VARIANTE DE LIVRARE (doar pe teritoriul Romaniei)

 1. Prin Posta Romana ( 3- 5 zile lucratoare)
 2. Prin Fan  Curier ( 24-48 de ore)
 3. Prin  alti curieri la alegere (Clientrul face comanda de ridicare colet de la sediu Vanzatorului)
 4. Ridicare de la sediu

Dacă alegeți livrarea Ridicare Sediu  produsele trebuie ridicate de dvs. de la sediu  Gradina cu vie GSV in intervalui de 48 de ore.
Produsele vor fi disponibile pentru ridicare in 48 de ore, calculată din momentul expedierii către dvs. a e-mailului care menționează că acestea sunt pregătite și puteți să le ridicați.
După această perioadă, comanda dvs. este anulată și produsele nu vor mai fi disponibile.

5.2. Timpul de livrare

Timpul de livrare  decurge din momentul în care produsele comandate sunt transmise curierului din depozitele noastre, după confirmarea expedierii comenzii pe site. Veți primi un e-mail în care vi se confirmă expedierea comenzii dvs.

5.3. Verificați coletele la primire!

În ceea ce privește primirea coletelor Cumparatorul trebuie  să verifice starea aparentă a coletelor la livrare.
În cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipsește) dvs.:
– trebuie să descrieți starea coletului refuzat în detaliu pe nota de livrare/AWB;
– trebuie să aveți semnătura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;

Livrarea produselor se va face la intrarea în incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.).
Reprezentantul curierului nu are obligația de a duce în diverse locuri din incinta dvs.